6 Nisan 2012 Cuma

Çelik Kapı Modelleri

Çelik Kapı Modelleri

Çelik kapı Modelleri Web sayfamızda gezdikçe diğer çelik kapı internet sayfalarından oldukça farklı olduğuna tanıklık edeceksiniz. Çelik Kapı Modelleri Genelde bir çelik kapı internet sitesi ya üreticinin tesis resimleriyle ya da ahşap çelik kapı modelleri ile doludur,kapının güvenliğiyle ilgili teknik özelliklere ise genellikle değinilmez ve es geçilir.

Oysa “Bir çelik kapı niçin alınır?“ sorusunu sormak ve doğru cevabı bulmak gereklidir. Çelik Kapı Modelleri İnsanlar güzelim ahşap kapılarını niçin atıp yerlerine çelik kapı yaptırırlar?
Bu sorunun cevabı son derece açıktır:Çelik kapı,Çelik Kapı Modelleri daha güvenli olduğuna inanıldığı için yaptırılır.Peki, elinde balta,ahşap kapı açmaya çalışan hırsızlar var mı ki,ahşap kapıyı metale çevirmek yeterli olsun?

Hayır!

Çelik Kapı Modelleri Hırsızlar ve kötü niyetliler az gürültü çıkaran ve kısa süren yöntemlere yönelirler. Çelik Kapı Modelleri Demek ki,kapının metalden üretilmiş olması güvenlik için tek başına yeterli bir kriter değildir ve kapıyı güvenli hale getiren başka faktörler de söz konusudur.

Ürünlerinin tamamında “Yüksek Güvenlik” kavramını ön planda tutan Rana Kilit,kapıyı açmaya çalışan kötü iyetlilerin çelik kapılarda da çok zaman harcayıp çok gürültü çıkarmalarını sağlayacak sistemleri uygulamıştır.

Çelik Kapı Modelleri

Yangın-Kapısı

Çelik Kapı Modelleri 1999 yılında ülkemizde yaşamış olduğumuz Marmara depremi takibinde inşaat malzemelerinde kaliteli,yangın kapısı ve doğru ürün kullanımına olan eğilim hiç olmadığı kadar arttı.Yangın Kapısı Bu kötü tecrübeyi yaşamadan önce kimi nitelikli malzemeleri ‘’lüks’’ olarak görmekte olan uygulayıcılar artık bu ürünleri bir yapı standardı olarak, yangın kapısı görmeye alıştılar Çelik Kapı Modelleri. Yukarıda bahsi geçen ürün grubundan olan ‘’ÇELİK KAPILA" ülkemizde çok çeşitli kaltilerde son kullanıcıların beğenilerine Çelik Kapı Modelleri sunulmaktadır.Sertifikalı-Yangın-Kapısı

Yangın Kapısı Ürünlerinde yüksek güvenlik ve teknoloji ve estetiği ön planda tutan RANA KILIT standart güvenlik anlayışına farklı bir bakış açısı getirerek bir çelik kapıyı oluşturacak ve farklı kılacak olan aksamlarının sadece ahşap model lerinin değil, onu yüksek güvenli Çelik Kapı Modelleri kılacak olan,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder